Hoofdsponsors

Bouwbedrijf Hiemstra

Bouwbedrijf Hiemstra

Hiemstra Bouwbedrijf is als meest duurzame bouwer gevestigd in Tzummarum. Al dertig jaar zijn wij actief in de bouw. Wij werken voor zowel particulieren als zakelijke relaties. Hiemstra Bouwbedrijf is uw partner bij uiteenlopende (ver)bouw- en restauratiewerkzaamheden.

Full-service internetbureau Praes

Internetbureau Praes

Praes is een full-service internetbureau in Groningen. Wij verzorgen het gehele traject voor uw online zichtbaarheid. We bouwen een aantrekkelijke website en schrijven overtuigende webteksten. Zodat u de bezoeker aan de hand neemt en transformeert tot klant...

Lamb Weston

Lamb Weston

Lamb Weston maakt diepgevroren aardappelproducten en appetizers. Dat doen we met liefde en vakmanschap. We zitten al sinds 1920 'in de aardappelen' en besteden veel aandacht aan het continu verbeteren van bestaande en ontwikkelen van nieuwe producten.

Sijbesma Caravans en aanhangers

Sijbesma Caravans en Aanhangers

Sijbesma Caravans en Aanhangwagens biedt u groot assortiment voordelige gebruikte caravans en aanhangwagens. Behalve de verkoop van tweedehands caravans en aanhangwagens verzorgen wij ook het onderhoud en reparatie van aanhangwagens en tweedehands caravans.

Walda Schilderwerken

Walda Schilderwerken

Schildersbedrijf Walda is gespecialiseerd in nieuwbouw en onderhoud met alle hieruit voortkomende schilderwerkzaamheden, wandafwerkingen en beglazingen. Ook heeft ons bedrijf een spuiterij, gespecialiseerd in het spuiten van nieuwe kozijnen, ramen en deuren.

Gouden sponsors

  •                  
  •                          1 miedema

Zilveren sponsors


  •                     3 dedoelen
  •       3 devries

Bronzen sponsors

Hoofdsponsors bekijk alle sponsors »

Schildersbedrijf Walda Internetbureau Praes Bouwbedrijf Hiemstra  Lamb Weston Sijbesma