Agenda

SIMMELPOP

Met medewerking van Top-100 band VIRUS

Op 14 juli 2018 organiseert Vereniging Dorpsbelang samen met muziekvereniging ‘De Bazuin’ het feestelijke popconcert: SIMMELPOP. Alle dorpsgenoten zijn van harte uitgenodigd vanaf 20.30 uur op sportplein de Treffer om met elkaar te vieren dat de herinrichting van het mooie dorp Tzummarum er bijna op zit!

Al anderhalf jaar werkt aannemer Faber aan het opknappen van Tzummarum. Het resultaat mag er zijn! Iedereen heeft lange tijd te maken gehad met omleidingen, zand voor de deur, afgesloten of ander ongemak. Hieraan komt bijna een einde want na de zomer komen de puntjes op de i. Een reden voor een feest voor alle inwoners!

SIMMELPOP belooft een feestelijk popconcert te worden waarbij De Bazuin samen met top-100 band VIRUS een gevarieerd repertoire van pop- en rockcovers neerzet. VIRUS neemt het podium daarna over en sluit de avond spetterend af! Stichting Tjedmar Hiem en diverse foodtrucks verzorgen de catering met een hapje en een drankje.

Komt allen! De entree is gratis.

Dit concert wordt gesteund door gemeente Waadhoeke & Wonen NWF | Losse Fearren.

 

 • Datum en tijd: zaterdag 14 juli 2018, aanvangstijd 20.30
 • Plaats: Sportplein 'de Treffer' in Tzummarum
 • Entreekosten: Gratis
 • Grutsk

  Meer dan 2018 amateurmuzikanten, -dansers en -zangers zetten op 30 juni de binnenstad van de culturele hoofdstad Leeuwarden volledig op z’n kop tijdens ‘Grutsk’. Tijdens dit volledig gratis muziekfestival, dat wordt geproduceerd door Proud Event en de Friese muziekbond OMF kunnen liefhebbers van muziek, zang en dans genieten van de optredens van tientallen Friese showkorpsen, fanfares, koren, dansgroepen en artiesten. Er zijn concerten op vijf podia, straatparades, drumbattles, showoptredens en Grutsk wordt afgesloten met een avondshow op het hoofdpodium van CityProms. Vanaf 19.00 uur treden daar Elske DeWall, vioolensemble Fuse, een malletensemble van zo’n 60 muzikanten, top-brassbands en showorkesten, het NNJO en Iris Kroes op.

 • Datum en tijd: zaterdag 30 juni 2018, aanvangstijd 12.50
 • Plaats: Mata Hariplein Leeuwarden
 • Entreekosten: Gratis
 • Hoofdsponsors bekijk alle sponsors »

  Schildersbedrijf Walda Internetbureau Praes Bouwbedrijf Hiemstra  Lamb Weston Sijbesma